Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان از کاهش تعداد مدارس تیزهوشان استان در سه سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، رحیم محمدی صبح امروز (دوشنبه) در نشست خبری با اشاره به حذف آزمون‌ها در دوره ابتدایی، اظهار کرد: در استان نزدیک به شش هزار دانش‌آموز تیزهوش وجود دارند که هزار و ۸۰۰ نفر دانش‌آموزان دوره اول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مدارس نمونه دولتی نزدیک به پنج هزار دانش‌آموز را در آزمون گزینش می‌کنیم که نسبت به پایه هفتم که سه هزار دانش‌آموز را در استان اصفهان داریم، رقم کمی است. هزار دانش‌آموز در استان اصفهان و ۲۰ هزار دانش‌آموز در کشور در مدارس تیزهوشان درس می‌خوانند که همین موضوع، چالشی را در این حوزه ایجاد کرده است.

محمدی ادامه داد: در مدارس شبانه‌روزی با کمبود منابع روبه‌رو هستیم و در حوزه آموزش استثنایی نیز دانش‌آموزانی با نیازهای ویژه در استان وجود دارند. امروز آموزش و پرورش کشور با عدم تعادل نیروی انسانی روبه‌رو شده است و همه این موارد از چالش‌های آموزش و پرورش کشور و استان است.

وی گفت: البته خرسندیم که نظام آموزشی کشور با وجود این کمبودها تعدادی دانش‌آموز توانمند تربیت کرده و امروز شاهدیم که به دلیل مطرح شدن حذف آزمون‌ها که موضوع قابل دفاعی است، جامعه این‌طور به هیاهو افتاده و توجه به سایر حوزه‌ها ضروری است.

محمدی خاطرنشان کرد: میانگین توسعه‌یافتگی هر کشور، سهم آموزش و پرورش از سرانه ناخالص ملی است و با توجه به اینکه میانگین جهانی ۶ درصد است اما میانگین ایران ۱.۸ درصد است که این موضوع دغدغه ما محسوب می‌شود و توجه به این دغدغه‌ها لازم است. باید کل آموزش و پرورش را در نظر بگیریم و خانواده‌ها، جامعه و متخصصان در این زمینه نظر دهند تا آموزش و پرورش کارآمدی باشیم.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: بحث دیگر تأثیر این آزمون بر حوزه تعلیم و تربیت است و مهم‌ترین چرخشی که در سند تحول وجود دارد این است که مدرسه را تبدیل به نهاد تربیتی و اجتماعی کنیم و این امر در حذف آزمون‌ها مورد توجه بوده و تلاش می‌کنیم به این هدف نزدیک شویم.

محمدی با بیان اینکه این موضوع از سه منظر قابل تحلیل است، گفت: تحلیل اول از منظر ارزشیابی است و باید حین یادگیری صورت بگیرد. در واقع در یادگیری تغییر رفتار علمی، تربیتی و اجتماعی دنبال می‌شود. یادگیری برای ارزشیابی در مدارس خاص اتفاق افتاد و باید این برنامه در ساختار اصلاح شود.

وی ادامه داد: نهاد آموزشی باید تبدیل به نهاد تربیتی و اجتماعی شود و نخبه‌ها در جامعه با توانمندی‌های مختلف کار کنند. البته جداسازی در نظام آموزشی توصیه نمی‌شود. همچنین در آموزش و پرورش با آسیب‌هایی روبه‌رو هستیم و باید در جهت رفع آن‌ها مداخله کنیم و البته در این زمینه اختلاف نظرهایی وجود دارد که شورای عالی آموزش و پرورش به این امر می‌پردازد.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان یادآور شد: زمانی در اصفهان چهار مدرسه تیزهوشان وجود داشت و در طی این سال‌ها  تعداد این مدارس به ۱۲ مدرسه رسیده است. در استان اصفهان در مجموع ۲۸ مدرسه تیزهوشان وجود دارد.

محمدی اظهار کرد: در طول سه سال گذشته در حوزه برنامه‌های مدارس خاص تلاش زیادی کردیم و با کاهش مدارس تیزهوشان در اصفهان با کمترین تنش روبه‌رو شدیم و ۱۲ مدرسه تیزهوشان را به هشت مدرسه کاهش دادیم. 

وی اضافه کرد: سال گذشته بر اساس اطلاعات آماری آموزش و پرورش، بالاترین رشد معدل را در دوره متوسطه در اصفهان داشتیم و تعداد پژوهش‌سراها از ۲۰ مرکز به ۴۰ مرکز رسیده است. در حوزه مهارت‌ها ۴۲ درصد پوشش فنی و حرفه‌ای و کارودانش داشتیم و این موارد در طول سه سال گذشته اتفاق افتاده است.

محمدی گفت: آزمون‌ها در دوره ابتدایی بیشترین آسیب را به دانش‌آموزان وارد می‌کند و برای اینکه این دوره کارایی بهتری پیدا کند، حذف این آزمون‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۹۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، علی اکبر چراغیان در جمع نمازگزاران جمعه بردسکن از برگزاری بیش از ۴۰ عنوان برنامه در طول این هفته خبر داد و افزود:  آموزش و پرورش بردسکن در حوزه پرورشی از جمله اقامه نماز در مدارس یکی از شهرستان‌های برتر در استان انتخاب شده است و طرح سه‌شنبه‌های معنوی هر هفته با حضور امام جمعه و تعدادی از روسای ادارات در یکی از مدارس برگزار می‌شود. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن از راه‌اندازی مهد الرضا برای آموزش قرآن در رده سنی زیر۶ سال خبر داد و افزود : در همین راستا نیز توانسته ایم بیش از ۶۰ مربی قرآن  در شهرستان تربیت کنیم.
 وی به طرح قاضی در مدارس اشاره کرد و افزود : با اجرای این طرح که با مشارکت دادگستری و مشاوران اجرا می‌شود باعث شده است بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش آموزان و والدین کاهش پیدا کند.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن وضعیت آموزشی دانش آموزان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود :  ۱۵ درصد قبولی دانش آموزان در مقطع‌های  مختلف تحصیلی نسبت به سال تحصیلی گذشته  افزایش پیدا کرده است که از این لحاظ آموزش و پرورش شهرستان بردسکن جز  ۱۰ نواحی آموزش و پرورش در سطح استان می‌باشد. 

دیگر خبرها

  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در آذربایجان شرقی
  • رقابت بیش از ۹ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش همدان
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار می‌شود