Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصفهان - ايرنا - سه واحد آموزشي خيرساز روز يکشنبه با حضور رييس مجمع خيران مدرسه ساز کشور در شهرستان هاي فريدن و بويين و مياندشت واقع در غرب استان اصفهان به بهره برداري رسيد.

به گزارش ايرنا، مديرکل نوسازي مدارس اصفهان در اين آيين، اعتبار احداث اين واحدهاي آموزشي را بالغ بر 30 ميليارد ريال ذکر کرد و گفت: اين واحدها با مشارکت خيران 2 شهرستان محروم فريدن و بويين و مياندشت احداث و به بهره برداري رسيده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهدي ميربد افزود : مدرسه سازي سرشار از برکت و پاداش است، زيرا بازتاب هر کار خيري که تک تک دانش آموزان مدارس در سال هاي تحصيل و پس از علم آموزي و کسب مدارج بالاتر انجام مي دهند به خيران باز مي گردد.
وي با بيان اين که ارزش نيات، افکار و ايده هاي خيران مدرسه ساز از دارايي آن ها بالاتر است ، تصريح کرد : خيران مدرسه ‌ساز، نيکوکاراني هستند که با هدف ساختن مدرسه‌ هاي جديد و بازسازي، بهسازي و تجهيز مدارس موجود باري سنگين را بردوش مي کشند و حرکتي سازنده و پويا را به عنوان نهادي مردمي و دلسوز سامان داده اند.
مديرکل نوسازي مدارس اصفهان ادامه داد : امسال در مجموع 500 کلاس درس در قالب 81 طرح با زيربناي 93 هزار و 405 مترمربع و بالغ بر يکهزار و 120 ميليارد ريال اعتبار احداث و به آموزش و پرورش استان تحويل داده شد.
وي خاطرنشان کرد: از اين تعداد 470 کلاس درس در قالب 73 طرح و با 953 ميليارد ريال اعتبار توسط و يا با مشارکت خيرين تحويل شد.
در اين مراسم دبستان دخترانه زنده ياد دکتر طلاکوب با زيربناي 820 مترمربع به همت مهندس جلالي از نيکوکاران شهر داران از توابع شهرستان فريدن افتتاح شد.
همچنين مدرسه شهداي نهر خلج با کمک و مشارکت خانواده زنده ياد عليزاده در روستاي نهر خلج از توابع فريدن به بهره برداري رسيد.
مدرسه استثنائي فدک نيز با زيربناي 720 مترمربع و به همت و کمک حاج مرتضي نجد از نيکوکاران شهر بوئين و مياندشت افتتاح شد.
مجمع خيرين مدرسه ساز استان اصفهان در سال 1378 به منظور جذب هر چه بيشتر خيرين و ساماندهي کمک هاي مردم در حوزه مدرسه سازي تشکيل شد.
اين مجمع با 800 عضو در 16 شهرستان استان که بيش از 25 درصد جمعيت آن را بانوان تشکيل مي دهد يکي از فعال ترين مجموعه هاي خيرين اصفهان است.
شهرستان فريدن با دارا بودن 2 شهر داران و دامنه ، 28 روستا، و جمعيت بيش از 49 هزار نفر در 140 کيلومتري غرب استان واقع است.
شهرستان بوئين مياندشت نيز با حدود 30 هزار نفر جمعيت که بيش از 57 درصد آن در روستاها سکونت دارند در فاصله 160 کيلومتري غرب استان اصفهان قرار دارد.
اکنون دست کم 871 دانش آموز در پنج هزار مدرسه استان اصفهان به تحصيل مشغول هستند.
/6026/6994
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۵۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای متروی مشهد و اصفهان به اشتراک گذاشته می‌شود

رئیس حوزه مهندسی شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد با بیان اینکه در حال حاضر تاکنون با اصفهان پروژه مشترکی نداشته‌ایم اما شرایط را فراهم می‌کنیم که بتوانیم دستاوردهایی که طی سال‌های گذشته داشته‌ایم با مترو اصفهان به اشتراک بگذاریم و تجارب خود را برای استفاده در متروی اصفهان ارائه کنیم.

سعید نورین‌مقدم با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به حضورش در این نمایشگاه که به همت معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان برگزار شده است، اظهار کرد: قرار است در این نمایشگاه دستاوردهای حوزه شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد در زمینه ساخت داخل به سایر متروها معرفی شود تا بتوانند از این دستاوردها که طی چند سال گذشته به دست آورده‌ایم، استفاده کنند.

وی با بیان اینکه در شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد کارهای بسیار بزرگ و خوبی در زمینه ساخت داخل و مهندسی معکوس انجام شده است، افزود: امیدواریم سایر شهرها و سایر متروها نیز بتوانند از این دستاوردها استفاده کنند.

رئیس حوزه مهندسی شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد تصریح کرد: با توجه به زحماتی که دوستان در حوزه‌های مختلف کشیده‌اند، می‌توانیم این ادعا را داشته باشیم در تمام حوزه‌های ساخت داخل و مهندسی معکوس فعالیت داشته‌ایم و در حال حاضر تمام قطعاتی که در گذشته از خارج کشور امین می‌شد، وارد بحث ساخت داخل و مهندسی معکوس می‌شویم و تاکنون توانسته‌ ایم بیش از ۲۰۰ قطعه را مهندسی معکوس و ساخت داخل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه در کنار این موضوع تعدادی از تجهیزات موردنیاز ما، تسترها و سایر تجهیزات را مهندسی معکوس کرده یا طراحی کرده‌ ایم یا ساخته‌ایم، ادامه داد: ۳۰ تجهیز نیز در حوزه حمل‌و نقل ریلی در زمینه آن چیزی که موردنیاز بوده است، ساخته‌ ایم و در حال حاضر از آن بهره‌برداری می‌کنیم.

نورین‌مقدم با اشاره به اینکه در حوزه‌های مختلف بهره‌برداری کار کرده‌ایم، در حوزه ناوگان، تأمین توان و سایر حوزه‌های مربوط به بهره‌برداری فعالیت داشته‌ایم، تاکید کرد: دستاوردهای بسیار خوبی داشته‌ ایم و امیدواریم بتوانیم این دستاوردها را به سایر متروها ارائه کنیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تاکنون با اصفهان پروژه مشترکی نداشته‌ایم اما شرایط را فراهم می‌کنیم که بتوانیم دستاوردهایی که طی سال‌های گذشته داشته‌ایم با مترو اصفهان به اشتراک بگذاریم و تجارب خود را برای استفاده در متروی اصفهان ارائه کنیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تاکنون با اصفهان پروژه مشترکی نداشته‌ ایم اما شرایط را فراهم می‌کنیم که بتوانیم دستاوردهایی که طی سال‌های گذشته داشته‌ ایم با مترو اصفهان به اشتراک بگذاریم و تجارب خود را برای استفاده در متروی اصفهان ارائه کنیم.

کد خبر 750199

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • دستاوردهای متروی مشهد و اصفهان به اشتراک گذاشته می‌شود
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • افتتاح مدرسه خیرساز در خنداب
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی